Termék szűrés

Csere

TERMÉKCSERE

Ha nem lett jó a méret, vagy cserélni szeretné, mi segítünk!

Amennyiben a megrendelt árucikk mérete, típusa nem megfelelő (méretcserét, típuscserét szeretne), azt a Vevőnek az átvételt követő 3 munkanapon belül jeleznie kell ügyfélszolgálatunkon, az constantin(kukac) constantinnautics(pont)hu  e-mail címen, az új, igényelt méretet, illetve termékkódot feltüntetve.

Amennyiben a rendelt termék a Vevő számára nem megfelelő, abban az esetben a csere termék kiszállítási költsége a Vevőt terheli. A cserélendő terméke(ke)t minden esetben a Vevőnek kell, saját költségén visszaküldenie a cég által megadott címre. Fontos, hogy a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kizárólag sérülésmentes, eredeti állapotú termék cseréjét vállaljuk. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem vállaljuk a termék cseréjét.

A termék (méret vagy más típus) 15 napon belüli cseréjének feltételei:

  1. Küldjön egy e-mailt a következő címre: constantin(kukac) constantinnautics(pont)hu  - amiben jelzi, hogy mi az  Ön rendelésének száma,  milyen típusú, termékkódú és méretű karkötőt kíván cserélni, illetve azt is, hogy milyen típusú, termékkódú és méretű karkötőre szeretné cserélni.
  2. Küldje el tértivevénnyel a cserére szánt karkötőt.
  3. Kizárólag a karkötőt küldje vissza, ajándéktáska,  papírcsomagolás és sekli (karabiner) nélkül /(a horgonyos, mágnes-záras típusnál a zárószerkezet nem távolítható el) (egyedi zárszerkezetes - pl. Sunrise, vagy színes karabineres DUO modellek, Slim karabineres típusok esetén, ha más zárszerkezetű karkötőre cserél, akkor az eredeti zárszerkezettel együtt kell visszaküldeni)/ a következő címre: Westella Kft, 6723 Szeged, Tarján széle 5/a, 2/6.
  4. A LEGFONTOSABB: tegyen bele a borítékba a csere mellé, EGY MÁSIK,  A VEVŐ (az ÖN) CÍMÉRE KIÁLLÍTOTT, FELBÉLYEGZETT, AJÁNLOTT BORÍTÉKOT és egy kitöltött, ajánlott küldemény feladóvevényt is.

Ilyen boriték szükséges a csere termékek ügyintézéséhez.

Elnevezése:belföldi postakész ajánlott LA/4 boríték(kicsi)

CSERE INFOVONAL:  munkanapokon 10-12 óra között: +36-30/ 417 27 56

A fenti pontok bármelyikének kihagyása esetén nem tudjuk cserélni a terméket!

A kért csereterméket, amennyiben raktárunkon van, postára adjuk. Ha a kért cseretermék nincs raktáron és beszerzést kell indítanunk, úgy a termék cseréje 2-3 hetet is igényelhet. Erről a Vevőt értesítjük az általa megadott elérhetőségek egyikén (e-mail, telefon). Amennyiben nincs raktáron a termék, úgy a Vevő az alábbi opciók közül választhat: megvárja, amíg a termék megérkezik; ár-értékegyeztetéssel egy másik, raktáron lévő termékre cseréli; vagy eláll a vásárlástól.

Utánvételes visszaküldésre nincs lehetőség és nem áll módunkban az ilyen formában visszaküldött csomagokat átvenni!

Webáruház készítés
glami.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.