Termék szűrés

Kiszállítás

Szállítás és Fizetés

Ha egy Ügyféltől azonos napon  több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Az oldalunkon feltüntetett szállítási díjak tájékoztató jellegűek, bizonyos esetekben attól eltérhetnek (pl: extra súlyú- terjedelmű rendelés esetén), minden esetben ügyfélszolgálatunk visszaigazolását követően válik véglegessé!

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

Szállítási mód:

  • GLS futárszolgálat:

A csomagszállítás GLS futárszolgálattal történik. A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.

  • FOXPOST-tal, Foxpost automatába:

A FOXPOST  csomagautomata egy új, egyszerrű csomagátvételi lehetőség, amely legtöbbször bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheti át a megrendelt termékeket.

Fizetési módok:

A Szolgáltató által kínált alábbi fizetési módok közül lehet választani:

- utánvét: az áru átvételét/ellenőrzését követően készpénzben

- készpénzben vagy bankkártyával GLS CsomagPontokon

- on-line, bankkártyás fizetés Barion-nal, rendelés leadásakor. A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

Szállítási idő:

Maximum 1-3 nap GLS futárral

Kiszállítás: GLS futárral 1 nap, azaz a csomagfeladást követő (90%-ban) munkanap.

A hétvégen, illetve munkaszüneti napok utolsó napján, 12.00-ig bejövő megrendeléseket: az első munkanaptól számított 3. munkanap végéig dolgozzuk fel.
Abban az esetben, ha az adott termék nincs raktárkészleten, a Szolgáltató nem tudja vállalni az előbbi határidőket. Az előrendelés teljesítése több napot vehet igénybe, amelyről értesítést küld a megrendelőnek.

FOXPOST automatába

Kiszállítás: Miután a FOXPOST futár kivette a csomagot a feladási automatából, két munkanapon belül kiszállítják azt a célautomatához.

 A szállítás díja (2 kg- ig)

1.GLS Futárszolgálat-kézhezvételkor készpénzben

Egy csomag kiszállítási díja   Bruttó 2190 Ft

A kiszállítási határidő 1-2 munkanap,.

2.GLS CsomagPont-készpénzben vagy bankkártyával

Egy csomag kiszállítási díja  Bruttó 1690 Ft

A kiszállítási határidő 1-2 munkanap.

Kérjük, ellenőrizze le, hogy a CsomagPontokon lehetséges-e a bankkártyás fizetés!

3. GLS futárszolgálat - fizetés online BARION-nal

Fizetés rendelés leadásakor, online, bankkártyával. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

Egy csomag kiszállítás díja Bruttó 1690 Ft

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A kiszállítási határidő 1-2 munkanap.

4. GLS CsomagPont - fizetés online BARION-nal

Fizetés rendelés leadásakor, online, bankkártyával. A kényelmes és biztonságos online bankkártyás fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

Egy csomag kiszállítás díja Bruttó 1390 Ft (25000 Ft felett INGYENES)

Bankkártya adatai áruházunkba nem jutnak el.

A kiszállítási határidő 1-2 munkanap.

5. FOXPOST csomagautomata- fizetés online BARION-nal

Fizetés rendelés leadásakor, online, bankkártyával. A kényelmes és biztonságos online bankkártyás fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

Egy csomag kiszállítás díja Bruttó 1190,-Ft

Figyelem: ennél a szállítási módnál nincs utánvét lehetőség, csak rendelés leadásakor a BARION rendszeren keresztűl, bankkártyával fizethet.

Bankkártya adatai áruházunkba nem jutnak el.

 

Az áru átvételekor kérjük az alábbiakat ellenőrizni:
- a kifizetett termék megegyezik-e a rendelt termékkel,
- a termék sérülésmentes-e,
- az összes kötelező tartozék (ha van ilyen) meg van-e.

Ezekkel kapcsolatban az átvételt követően reklamációt NEM áll módunkban elfogadni!!!
Ha az Önnek kiszállított termék sérült vagy hiányos, kérjük a futárral töltsenek ki egy jegyzőkönyvet, ennek hiányában reklamációt utólag NEM áll módunkban elfogadni esetleges sérülésekről, hiányról!!!

Webáruház készítés
glami.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.