Termék szűrés

Méretválasztás

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet?

A ConstantinNautics vitorlás karkötői 16 és 21 cm közötti méretekben készülnek. Ettől eltérő méretek rendelhetők: 16 cm alatt vagy 21 cm felett. Nagyobb méreteket az XXL kategóriában 22 és 23 cm méretekben választhat.

A helyes méretválasztás menete a következő:


Mérje meg a csukló kerületét egy mérőszalaggal vagy egy zsinór, szalag segítségével, majd helyezze rá egy vonalzóra vagy mérőszalagra. Olvassa le a mért távolságot a vonalzón vagy a mérőszalagon. Például, ha a csukló kerülete, amin a karkötőt viselni fogja18 cm, akkor 18 cm méretű karkötőt kell választania.
A karkötő zárszerkezete (modelltől függően) 0,5-1,5 cm-rel növeli a karkötő teljes hosszát! Például: A 18 méretű megrendelt karkötő teljes hossza (zárszerkezettel együtt) körülbelül 19-19,5 cm, de megfelel a kiválasztott méretnek, azaz 18 cm-es csuklóra való karkötő.

(a ConstantinNautics karkötők méreténél a karkötő kötél (anyag) hosszúsága adja a karkötő méretét, a zárszerkezet nélkül).

* A karkötők anyagának vastagságától, a zárszerkezet típusától vagy a modelltől függően a karkötők teljes hossza az előzőekben leírtakhoz képest hosszabb is lehet, de a kerület, a kívánt méretű lesz!


A zárszerkezet 0,5-1,5 cm-rel növeli a karkötő teljes hosszát, ezáltal biztosított a kényelmes viselet.

Mindegyik modellt pontosan azoknak a méreteknek megfelelően gyártják és készítik, amelyeket a termék oldalon talál.


Ha a kiválasztott karkötő mérete esetleg nem lenne megfelelő, ezt utólag gond nélkül cseréljük a weboldal Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) szerint. Kérjük, olvassa el a Termékcsere információkat a weboldal menüjében.

Szükség esetén, amennyiben van nyomtatója, használja a nyomtatható mérőszalagot, amit itt tud elérni:

https://drive.google.com/file/d/0B0g8w4MygagLTEg2eElKU0Noa0E/view?usp=sharing

(FONTOS! Ügyeljen arra, hogy a nyomtatasi beallitasnal 100% legyen kivalasztva)


Köszönjük!

 

 

 

 

 

Webáruház készítés
glami.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.